top of page

REQUERIMENTS, SANCIONS i MULTES

Serveis Generals

Realitzem qualsevol tràmit en l'atenció a Requeriments de l'Agència Tributaria, tant estatal, com autonòmica o local, tant en l'ambit de comprovació o inspecció, i en qualsevol dels camps (IVA,IRPF, IS,IBI, Plusvàlues i Tributs locals, etc...).

La gestió inclou també, l'anulació de sancions i recàrrecs, fins arribar si és necessàri, a realitzar Recurs de Reposició, anar fins el TEAC/TEAR, així com continuar la via en la Jurisdicció corresponent. 

En l'àmbit laboral, també realitzem totes les gestions davant la Tresoreria General de la Seguretat Social, aixó com Inspecció de Treball.

Sol·liciteu ara un pressupost sense compromís.

Certificat Digital

També us podem emetre diretamente, el Certificat Digital necessàri per a poder començar a funcionar i comunicar-vos amb els organismes corresponents, TGSS, Hisenda autonômica i estatal, Cadastre, Ajuntament, etc...

Som Oficina de Verificació Presencial (OVP) per al prestador de serveis com a Autoritat Certificadora Reconeguda d'ANF i BoxFirma, i per tant no és necessària la vostra identificació adicional a cap organisme, sinó que el tràmit complet és fa en el nostre despatx, i tot amb un petit cost adicional. Amb nosaltres obtenir el teu certificat digital es molt senzill !!. 

Premeu aquí si voleu tener més Informació sobre aquest tràmit.

Packs d'Honoraris

Podeu contractar els nostres serveis a través d'un pack, per així estalviar costos, i poder gaudir de professionals especialitzats en les diverses àrees de funcionament de la vostra empresa (fiscal, comptable, laboral, mercantil, etc...), coordinats en equips per donar resposta clara, concreta i específica a les seves necessitats. Consulteu aquí els nostres packs d'honoraris, o pregunteu-nos per un pack específic per a vosaltres i la vostra empresa, confeccionat per les vostres necessitats.

bottom of page